Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

Sparkwave kan øke testosteronnivået

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet og produseres i testiklene. Mange menn sliter med hormonene sine og lave testosteronverdier. Dett problemet øker med alderen og blir verre hvis man i tillegg sliter med sykdommer og plager.

Dette kan gi lav sexlyst og følelsen av slitenhet og lav psykisk energi. Noen kan også oppleve at man blir deprimert. Ved svært lave verdier kan det også medføre ereksjonssvikt (impotens).

Det er gjort forsøk på å øke testosteronproduksjonen fra testiklene med hjelp av Sparkwave i et forsøk i USA i 2018. Man har prøvd å behandle direkte på testiklene. Det dreier seg om få personer og er på ingen måte statistisk signifikant.

I denne pilotstudien økte gjennomsnittlig testosteronverdi med 45% og testikkelstørrelsen økte. 

Resultatene er logiske ut fra det man vet om biologiske effekter av behandlingen. Det blir en generell vevsforbedring som kommer med den antiinflammatoriske (betennelsesdempende) effekten, stamceller i området og bedre sirkulasjon som er et resultat av nydannelse av små pulsårer (arterioler). Området som er behandlet vil rett og slett kunne fungere bedre. 

Det er ikke studert om sædproduksjonen ble bedre. 

Ut fra dette kan det synes som om om dette kan bli en behandlingform for hypogonadisme i fremtiden og det kan eventuelt være noe vi tilbyr som tilleggsbehandling for noen av pasienten med ereksjonsproblemer.

Ellen Skjelbred
lege

Kilde: MTS Science

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi søker nytt ansikt utad

Ønsker du å bli Mediwaves ansikt utad?

Mediwave har hjulpet hundrevis av menn. Nå søker vi en mann som ønsker å være vårt ansikt utad i pressen. Har du erektile problemer og ønsker å hjelpe? Vi kan gi deg gratis behandling mot å være vårt ansikt utad. (Verdi 10.000,-)

Kontakt oss på telefon 24 12 94 92 eller send epost til post@mediwave.no