Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

Peyronies sykdom – det hjelper å tøye

Ved denne sykdommen får man ofte en skjev penis som kan gjøre det vanskelig eller umulig å gjennomføre seksuell aktivitet.

Hos Mediwave pleier vi å benytte trykkbølgebehandling som minsker størrelsen på arrskrumpningen som forårsaker skjevheten og tar bort smertene hos dem som er plaget av dette, særlig i første fasen av sykdommen.

Vi gir pasienten i tillegg «hjemmelekse» der man selv tøyer og strekker daglig på den forkortede siden av penis. Vi pleier å anbefale bruk av ereksjonspumpe med vakuum for å gjøre dette, men det finnes også det man kaller exstendere eller strekkapparater som kan brukes. Vår erfaring er at de kan være vanskelig å bruke i dagliglivet.

Men det finnes studier som  viser at dette virker, så uansett hvilken metode man velger så hjelpen det å strekke.

Du kan lese mer om dette her. I dette eksempelet har man gjort dette i seks måneder, så det er en langvarig prosess. Så for dem som er plaget, ikke gi dere for tidlig, men fortsett å strekke i alle fall et halvt år.

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi søker nytt ansikt utad

Ønsker du å bli Mediwaves ansikt utad?

Mediwave har hjulpet hundrevis av menn. Nå søker vi en mann som ønsker å være vårt ansikt utad i pressen. Har du erektile problemer og ønsker å hjelpe? Vi kan gi deg gratis behandling mot å være vårt ansikt utad. (Verdi 10.000,-)

Kontakt oss på telefon 24 12 94 92 eller send epost til post@mediwave.no