Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

Nedsatt sexlyst

Manglende sexlyst kan være et problem i mange parforhold, og rammer både menn og kvinner. Alle har en naturlig lyst som basis, som er forskjellig fra person til person. Det er helt naturlig at nedsatt sexlyst forekommer i ulike livsfaser, særlig for kvinner i småbarnsfasen. Svangerskap, amming og våkennetter fører gjerne til nedsatt sexlyst både på grunn av tretthet og at denne fasen påvirker hormonene.

Dette fører til problemer når den ene parten har behov og lyst, mens den andre parten har ikke. De som oppsøker hjelp om nedsatt sexlyst er vanligvis i parforhold.

Andre faktorer som fører til nedsatt sexlyst

 • Stress
 • Mange vanlige medisiner og prevensjonsmidler (sjekk bivirkninger)
 • Depresjon
 • Samlivsproblemer
 • Søvnmangel
 • Kjønnsykdom og annen sykdom
 • Smerter ved samleie
 • Tørre slimhinner i skjede (kan forekomme av noen p-piller, p-ring, p-sprøyte eller minipiller)
 • Underlivsplager
 • Psykiske plager som angst og depresjon
 • Fysisk sykdom

 

Behandling for økende sexlyst
I dag kan du få naturmidler som skal øke sexlysten, men uten dokumentert effekt. Behandlinger for nedsatt sexlyst vil variere fra person til person. Hos Mediwave vil behandlingen variere fra parterapi, medisinske tiltak til undersøkelser. Vi undersøker hormoner, mangeltilstander og sykdommer. Bruker du medisiner ser vi gjennom hvilke, for eventuelt å justere dosen eller bytte merke. Dette gjelder også prevensjonsmidler. Vi benytter også sensualitetstrening under terapi, slik at du skal gjenoppdage din egen og din partners seksualitet i fred og ro uten press.

Ubalanse i hormonene
Seksuell lyst er knyttet til hormoner. Sistnevnte er et mannlig kjønnshormon, men det er også et viktig hormon som spiller inn på seksuell lyst for kvinner, bare i en mindre skala.

Vi vil derfor ta en blodstatus for å sjekke mangler på ulike hormoner, som har med seksuell lyst å gjøre. Hormontilskudd kan derfor være en mulighet å teste ut ved nedsatt sexlyst.

Pillen som øker sexlysten hos kvinner
I 2015 kom det et nytt medikament på markedet i USA som skal øke sexlysten hos kvinner. Medikamentet “Addyi” kan være egnet for kvinner som er diagnotisert med kronisk nedsatt sexlyst, og kan derfor skrives ut på registreringsfritak.

Det er flere ulike tiltak hvis du sliter med nedsatt sexlyst. Hos Mediwave er vi opptatt av å finne årsaken og gå i dybden av problemet. Det er ingen garanti for at du får tilbake sexlysten 100%, men vi opplever en bedring hos alle våre pasienter.

For nedsatt sexlyst bestill time med konsultasjon eller kontakt oss for mer informasjon.

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi søker nytt ansikt utad

Ønsker du å bli Mediwaves ansikt utad?

Mediwave har hjulpet hundrevis av menn. Nå søker vi en mann som ønsker å være vårt ansikt utad i pressen. Har du erektile problemer og ønsker å hjelpe? Vi kan gi deg gratis behandling mot å være vårt ansikt utad. (Verdi 10.000,-)

Kontakt oss på telefon 24 12 94 92 eller send epost til post@mediwave.no